Der er flere gode muligheder i dag for at optage et forbrugslån. Du kan gå i banken, du kan søge på nettet eller du kan tage et lån i butikken. Butikkerne har ofte et samarbejde med en bank og tilbyder tit rentefrie forbrugslån.

Det betyder reelt at det er gratis at låne, hvis man ser bort fra det gebyr man skal betale for at låne. Det er som regel under 500 kr. Så længe man overholder aftalen og betaler sine afdrag til tiden er det en god og billig løsning.

Man skal dog være opmærksom på, at hvis man glemmer at betale et afdrag til tiden eller misvedligeholder lånet koster det mange penge. Det er her banken tjener sine penge. Du kan find forbrugslån her.

Online lån

Et alternativ til et forbrugslån i en butik kan være et kviklån eller mikrolån, som de også kaldes. Det kan være at du har en ekstra regning der skal betales og her kan du ikke låne i en butik, hvor du skal bruge pengene i butikken.

Her ansøger du om et lån online. Det er en hurtig og nem låne procedure som ofte kun tager få minutter. Derfor anbefales det også at du søger mere end et lån, så du sikre dig at du får det bedste og billigste lån. Det er vigtigt at de lån du søger kan sammenlignes. Du kan evt. få hjælp på en af de hjemmesider, der skriver om de forskellige lån. De tilbyder også at hjælpe med at finde 3 banker du kan ansøge. Det er en service de tilbyder helt gratis.

Start med at få et økonomisk overblik

Inden du ansøger om et forbrugslån er det en god ide at få et overblik over din økonomi. Skriv ned hvad du har af indtægter og udgifter. Husk at være ærlig. Det er til eget brug. Forskellen fortæller dig hvad du har af penge til at betale af på et nyt lån. Det er dog vigtigt at du ikke laver et budget, der er så stramt, at der ikke er plads til at se venner og uforudsete udgifter, med mindre du har betalt lånet af indenfor kort tid. Det er de færreste der kan overholde et stramt budget i længere tid.

Kategorier: Nyheder

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *