Står du og mangler penge?

Står du og mangler penge til din næste motorcykel, til den dyre, smukke kjole, til en ny computer eller til drømmerejsen? Sommetider kan der være kortere mellem drøm og virkelighed, end hvad du går og tror. Også selvom kontoen måsker bløder efter julegave shopping og skriger efter den næste ubetaling, som altid lader vente på sig. Hos den populære låneudbyder VIVUS kan du hurtigt og nemt låne de penge, du har brug for. Om så det er til dyre, smukke kjoler, til drømmeferien eller til den motorcykel du altid har drømt om. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Så lad den ikke stoppe dig i dine drømme! 

Hos VIVUS får du hurtigt pengene på din kontor – ja, de lader ikke vente på sig som den klassiske og tradtionelle udbetaling, jeg talte om før. Det betyder også, at du langt hurtigere kan realisere dine mål og drømme. Det foregår altså i høj grad på dine præmisser. Smart! 

Dog skal man huske at vi ofte alle sammen mangler penge – eller i hvert fald godt gade at have bare liiiidt flere. Par et par hundrede kroner kunne sommetider være nok, ikke sandt? Det handler derfor sommetider om at øve sig i kunsten i at spare pengene op og ikke handle over evne, men sætte sig tilfreds med de midler, man har. 

Fordi….

Fordi når man låner penge, skal beløbet retur igen. Det ved langt de fleste nok, idet det ligesom ligger i ordet. Sommetider glemmer man det bare, da fristelsen for den hurtige og nemme ubetaling overskygger alt. Bevares, jeg forstår hvorfor det kan virke yderst tillokkende at realisere sin store drøm allerede i morgen! Det er dog ganske vigtigt at sætte sig ind i de betingelser og konsekvenser, som lånet indebær. Eksempelvis er det væsentligt at undersøge hvilke rente, du kan låne til. Dette giver et indblik i, hvor meget udover det lånte beløb, du skal betale tilbage igen. Dette bidrager til at give dig et overskueligt overblik over, hvordan din fremtidige økonomiske situation, cirka ser ud. Og det kan altså være ganske godt at vide med nogenlunde sikkerhed. 

Jeg anbefaler derfor at man bruger sin sunde fornuft og tænker sig godt om – både før, under og efter et eventuelt lån. Man skal ikke handle med hovedet under armen og man skal være sin handling bevidst. Du kan finde information og hjælp på VIVUS’ egen hjemmeside.  


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *